Lankava
Lankava +370 610 42 222+370 610 42 222

Darbo dienomis 8:00 - 17:00Darbo dienomis 8:00 - 17:00

Lankava eprekyba@lankava.lteprekyba@lankava.lt

Įsimintinos
prekės

0
Sodo ir daržo prekės. Vyno gamybos įranga, medžiagos vyno gamybai. Universalios vyno mielės Top15

Universalios vyno mielės Top15

Prekės kodas: 157600311

El. parduotuvėje

1.89€ / Vnt.

Parduotuvėje Alytuje

1.99€ / Vnt.

Turime sandėlyje

Pristatymas

  • Venipak paštomatai 1-3 d.d. (2.39€)
  • Lpexpress paštomatai 1-3 d.d. (2.49€)
  • LPexpress kurjeris 1-3 d.d. (3.49€)
  • Venipak kurjeris 1-3 d.d. (3.99€)
  • Prekių pristatymas Alytaus mieste 1-3 d.d. (15.00€)

Atsiėmimas

  • Alytaus parduotuvė 1-3 d.d. (0.00€)
  • Druskininkų filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Marijampolės filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Simno filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Daugų filialas 3-5 d.d. (0.00€)

Pristatymas visoje lietuvoje

Saugus pristatymas

Patogus atsiėmimas

Pinigų grąžinimo garantija

Aprašymas

UNIVERSALIOS vyno mielės
Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių.
Universalios  vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus.

Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces Cerevisiae.
Laikyti: sausoje vietoje

Vartojimo būdas:
Pakelio 10 g pakanka 25-30 l vyno.
Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa ar sultimis.
Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C.
Dėmesio: Mielės perkaista aukštesnėje nei 30°C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 10 g. 

Dalintis:
Lankava

LANKAVA puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu Privatumo politika.