Lankava
Lankava +370 610 42 222+370 610 42 222

Darbo dienomis 8:00 - 17:00Darbo dienomis 8:00 - 17:00

Lankava eprekyba@lankava.lteprekyba@lankava.lt

Įsimintinos
prekės

0
Sodo ir daržo prekės. Vyno gamybos įranga, medžiagos vyno gamybai. Vyno mielės Moskat

Vyno mielės Moskat

Prekės kodas: 157600307

El. parduotuvėje

1.89€ / Vnt.

Parduotuvėje Alytuje

1.99€ / Vnt.

Turime sandėlyje

Pristatymas

  • Venipak paštomatai 1-3 d.d. (2.39€)
  • Lpexpress paštomatai 1-3 d.d. (2.49€)
  • LPexpress kurjeris 1-3 d.d. (3.49€)
  • Venipak kurjeris 1-3 d.d. (3.99€)
  • Prekių pristatymas Alytaus mieste 1-3 d.d. (15.00€)

Atsiėmimas

  • Alytaus parduotuvė 1-3 d.d. (0.00€)
  • Druskininkų filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Marijampolės filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Simno filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Daugų filialas 3-5 d.d. (0.00€)

Pristatymas visoje lietuvoje

Saugus pristatymas

Patogus atsiėmimas

Pinigų grąžinimo garantija

Aprašymas

Vyno mielės Moscat AROMA WHITE
Mielės, jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t..
Temperatūra ir maistingosios medžiagos gali turėti didelės įtakos vyno kokybei.
Fermentuojant 14-16°C temperatūroje pagamintuose vynuose išryškėja citrusinių vaisių natos.
Aukštesnė temperatūra (17-22°C) sukuria saldžius vaisių aromatus.

Sudedamosios dalys: sausos mielės saccharomyces cerevisiae.
Grynasis kiekis: 10 g.
Alkoholio tolerancija: 15%.
Fermentacijos temperatūra: 14 - 24°C.
Tolerancija kitoms mielėms: „KILLER“ (naikina kitas mieles).

Naudojimo būdas:
Vyno mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto iki 22-30°C. vandens.
Įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30min.
Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa.
Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.

DĖMESIO: Prie aukštesnės kaip 40°C mielės sudega

Dalintis:
Lankava

LANKAVA puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu Privatumo politika.