Lankava
Lankava +370 610 42 222+370 610 42 222

Darbo dienomis 8:00 - 17:00Darbo dienomis 8:00 - 17:00

Lankava eprekyba@lankava.lteprekyba@lankava.lt

Įsimintinos
prekės

0
Top
Švaros prekės. Priemonės lauko tualetams. SEOPTONIC nuotekų irimo aktyvatorius, 4vnt

SEOPTONIC nuotekų irimo aktyvatorius, 4vnt

Prekės kodas: 155190149

El. parduotuvėje

7.59€ / Vnt.

Parduotuvėje Alytuje

7.99€ / Vnt.

Turime sandėlyje

Pristatymas

  • Venipak paštomatai 1-3 d.d. (2.39€)
  • Lpexpress paštomatai 1-3 d.d. (2.49€)
  • LPexpress kurjeris 1-3 d.d. (3.49€)
  • Venipak kurjeris 1-3 d.d. (3.99€)
  • Prekių pristatymas Alytaus mieste 1-3 d.d. (15.00€)

Atsiėmimas

  • Alytaus parduotuvė 1-3 d.d. (0.00€)
  • Druskininkų filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Marijampolės filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Simno filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Daugų filialas 3-5 d.d. (0.00€)

Pristatymas visoje lietuvoje

Saugus pristatymas

Patogus atsiėmimas

Pinigų grąžinimo garantija

Aprašymas

Septonic tai naujoviškas kanadietiškas laiko patikrintas produktas naudojamas Kanadoje, JAV, Europoje jau beveik 60 metų.
SEPTONIC tirpina maurus, dumblą susiformavusį nuotekų rezervuaruose.
Dėka gebėjimo suaktyvinti naudingą bakterijų veikimą organinės nuotekos esančios nuotekose suskystinamos ir išskaidomi baltymai bei angliavandeniai.
Šio proceso pasekoje nuotekų rezervuaras pasidaro talpesnis, efektyviau veikiantis.

Kai nuotekos patenka į rezervuarą, sunkesnės dalelės nusėda ant dugno suformuodamos vadinamą dumblą, o lengvesnės dalelės susikaupia paviršiuje ir suformuoja maurus. Šie maurai sulaiko deguonies ir šviesos veikimą ir sukuria idealią terpę bakterijoms. Šios bakterijos, vadinamos anaerobinėmis, skystina ir verčia dujomis nuosėdas ir maurų sluoksnį. Bakterijos išplinta po nuotekų rezervuarą ir veikia tiek skystoje tiek ir kietų dalelių terpėje. Kadangi ne visos kietosios nuotekų dalelės yra paverčiamos skysčiu ar dujomis, ant dugno formuojasi dumblas o paviršinis sluoksnis storėja. Po keleto metų abu sluoksniai užima didžiausią rezervuaro dalį. Įtekančioms nuotekoms nuotekų rezervuaras pasidaro per mažas. Kietosios dalys pradeda nebesisluoksniuoti, nuotekos nebeužsilaiko rezervuare ir bakterijos nebespėja jų išskaidyti. Rezultate į aplinką patenka nuotekų tirščiai, nusėda dirvoje, užteršia ją atsiranda nemalonus kvapas.

Skirtingai nei dauguma kitų panašios paskirties produktų kuriuose yra bakterijos, SEPTONIC pagrindiniai ingradientai yra enzimai paimti iš jaučių ir kiaulių virškinimo sistemos. Vieni enzimai skaido riebalus, kiti krakmolą, kiti proteinus ir t.t.. Šių enzimų kombinacija kartu su kitais SEPTONIC komponentais užtikrina efektyvų ir greitą poveikį. Dėka enzimamų poveikio, labai efektyviai toliau veikia bakterijos kurios yra natūraliai nuotekose. SEPTONIC pagalba ištirpinamos kietosios nuotekų dalelės per keturias savaites.

Esminiai privalumai:
*Enzimai veikia daug efektyviau nei bakterijos, todėl įvairios cheminės medžiagos kaip pavyzdžiui antibakterinės priemonės unitazams, valymo priemonės su chloru ir pan. visiškai neįtakoja SEPTONIC veikimo, naudojant jas buitinėms reikmėms reikalingais kiekiais
*SEPTONIC veikimas neįtakojamas kaip dažnai naudojamas rezervuaras. Ilgiau nenaudojant rezervuaro, bakterijos žūsta, o kadangi SEPTONIC sudėtyje nėra bakterijų, jo veikimas nesusilpnėja.
*Septonic savo sudėtyje neturi jokių ėsdinančių sudėtinių dalių todėl visiškai garantuojama kad niekaip nepakenks santechninei įrangai, nepažeis Jūsų rankų, nedegins, nesukels kaitimo ar dūmų.
*Tinkamas naudoti kai užsikemša kanalizacijos vamzdžiai vietoje cheminių priemonių. Taukams užkimšus nuotekų sistemą pakanka ištirpinti stiklinėje vieną pakelį SEPTONIC, supilti į nubėgimo angą ir palikti per naktį. Per naktį SEPTONIC išskaidys riebalus ir teliks tik nuleisti vandenį. Tai leis išvengti ėsdinančių ir nuotekų sistemą gadinančių priemonių naudojimo. Panaudojus SEPTONIC kanalizacijos vamzdžių pravalymui, jis vėliau nuplaunamas į nuotekų rezervuarą ar nusodintuvą ir ten toliau veikia. Tokiu būdu gaunamas dviguba nauda, išvalomi vamzdžiai ir išvalomas nuotekų rezervuaras.
*SEPTONIC neteršia aplinkos. Naudojant bakterijas, jos patenka į aplinką ir taip užteršia ją.


 

Dalintis:
Lankava

LANKAVA puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu Privatumo politika.