Užsakymai internetu: +370 610 42 222 (Darbo dienomis 8:00 - 17:00) |eprekyba@lankava.lt
Užsakymai internetu: +370 610 42 222 (D. d. 8:00 - 17:00)eprekyba@lankava.lt
Lankava
Įsimintinos prekės
0
Prekių krepšelis
0
Krepšelis Vnt. Kaina
Nėra produktų
Viso 0,00€

Pirkti prekes

Vyno stabilizatorius Sorbosol

1,19€ / Vnt.

157600405

Vyno gamybos įranga, medžiagos vyno gamybai

Yra prekyboje

4

Įsiminti prekę


Rodyti visas krepšelio prekes

Konservantas SORBOSOL stabdo mikroorganizmų vystymąsi ir fermentaciją, apsaugo vyną nuo pakartotinės fermentacijos.
Taip pat apsaugo nuo oksidacijos, aromato praradimo, spalvos pakeitimo (pvz. parudavimo) ir vyno apkartimo.
SORBOSOL vyno skonio nekeičia. Naudojamas vyno konservavimui.

Vartojimo būdas:
Pasibaigus vyno fermentacijai atskirkite nuosėdas.
Sorbosol ištirpinkite 300 ml to paties vyno ir supilkite į likusį vyną.
Dozavimas: 20 - 40g./100 l vyno.

Sudedamosios dalys: konservantas kalio sorbatas (E 202), konservantas kalio metabisulfitas (E224), atioksidantas askorbo rūgštis (E300).
Grynasis kiekis: 10 g.
Pakelio užtenka 25 l. vyno.
Laikyti: sausoje vietoje.

Palikite atsiliepimą
Vyno stabilizatorius Sorbosol

Vyno stabilizatorius Sorbosol

Palikite atsiliepimą
Copyright @ lankava.lt
Solution:

Lankava.lt svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti geresnę teikiamų paslaugų kokybę. Naršydami mūsų svetainėje Jūs patvirtinate, jog sutinkate su UAB „Lankava" privatumo politika.

Sutinku