Užsakymai internetu: +370 610 42 222 (Darbo dienomis 8:00 - 17:00) |eprekyba@lankava.lt
Užsakymai internetu: +370 610 42 222 (D. d. 8:00 - 17:00)eprekyba@lankava.lt
Lankava
Įsimintinos prekės
0
Prekių krepšelis
0
Krepšelis Vnt. Kaina
Nėra produktų
Viso 0,00€

Pirkti prekes

Universalios vyno mielės Top15

1,99€ / Vnt.

157600311

Vyno gamybos įranga, medžiagos vyno gamybai

Yra prekyboje

5

Įsiminti prekę


Rodyti visas krepšelio prekes

UNIVERSALIOS vyno mielės
Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių.
Universalios  vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus.

Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces Cerevisiae.
Laikyti: sausoje vietoje

Vartojimo būdas:
Pakelio 10 g pakanka 25-30 l vyno.
Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa ar sultimis.
Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C.
Dėmesio: Mielės perkaista aukštesnėje nei 30°C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 10 g. 

Palikite atsiliepimą
Universalios vyno mielės Top15

Universalios vyno mielės Top15

Palikite atsiliepimą
Copyright @ lankava.lt
Solution:

Lankava.lt svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti geresnę teikiamų paslaugų kokybę. Naršydami mūsų svetainėje Jūs patvirtinate, jog sutinkate su UAB „Lankava" privatumo politika.

Sutinku