Lankava
Lankava +370 610 42 222+370 610 42 222

Darbo dienomis 8:00 - 17:00Darbo dienomis 8:00 - 17:00

Lankava eprekyba@lankava.lteprekyba@lankava.lt

Įsimintinos
prekės

0
Sodo ir daržo prekės. Vyno gamybos įranga, medžiagos vyno gamybai. Universalios mielės stipriam vynui gaminti

Universalios mielės stipriam vynui gaminti

Prekės kodas: 157600300

El. parduotuvėje

2.65€ / Vnt.

Parduotuvėje Alytuje

2.79€ / Vnt.

Turime sandėlyje

Pristatymas

  • Venipak paštomatai 1-3 d.d. (2.39€)
  • Lpexpress paštomatai 1-3 d.d. (2.49€)
  • LPexpress kurjeris 1-3 d.d. (3.49€)
  • Venipak kurjeris 1-3 d.d. (3.99€)
  • Prekių pristatymas Alytaus mieste 1-3 d.d. (15.00€)

Atsiėmimas

  • Alytaus parduotuvė 1-3 d.d. (0.00€)
  • Druskininkų filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Marijampolės filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Simno filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Daugų filialas 3-5 d.d. (0.00€)

Pristatymas visoje lietuvoje

Saugus pristatymas

Patogus atsiėmimas

Pinigų grąžinimo garantija

Aprašymas

Universalios vyno mielės Stipriam vynui gaminti (iki 17% stiprumo). Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios  vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus.
Vartojimo būdas:
- Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
- Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa arba sultis.
- Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
- Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C.
- Dėmesio: Mielės sudega aukštesnėje nei 30°C temperatūroje.

Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces Cerevisiae .
Grynasis kiekis: 10 g.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: CBF DRINKIT, Švedija.

Dalintis:
Lankava

LANKAVA puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu Privatumo politika.