Lankava
Lankava +370 610 42 222+370 610 42 222

Darbo dienomis 8:00 - 17:00Darbo dienomis 8:00 - 17:00

Lankava eprekyba@lankava.lteprekyba@lankava.lt

Įsimintinos
prekės

0
Dažai. Glaistas, gruntas, klijai, skiedikliai. Glaistai. Statybinis glaistas. Glaistas Sadolin Professional MAXI PRO SPRAY, 17 l

Glaistas Sadolin Professional MAXI PRO SPRAY, 17 l

Sadolin
Prekės kodas: 111550208
20.29€ / Vnt.
Neturime sandėlyje Teirautis dėl užsakymo termino

Pristatymas

  • Venipak paštomatai (2.39€)
  • Lpexpress paštomatai (2.49€)
  • LPexpress kurjeris (6.99€)
  • Venipak kurjeris (8.49€)
  • Prekių pristatymas Alytaus mieste (15.00€)

Atsiėmimas

  • Alytaus parduotuvė (0.00€)
  • Druskininkų filialas (0.00€)
  • Marijampolės filialas (0.00€)
  • Simno filialas (0.00€)
  • Daugų filialas (0.00€)

Pristatymas visoje lietuvoje

Saugus pristatymas

Patogus atsiėmimas

Pinigų grąžinimo garantija

Aprašymas

Glaistas MAXI PRO Spray 17l 

„Maxi Pro Spray“ – paruoštas naudoti purškiamasis glaistas su lengvu užpildu (tankis ~ 1,0 kg/l) vidaus darbams. Smulkiagrūdis glaistas yra lengvai purškiamas beoriu purkštuvu, lengvai lyginamas ir šlifuojamas, nedulka. Glaistas mažai suslūgsta ir įgeria mažai vandens, todėl nušlifuotas glaisto sluoksnis yra lygus ir elastingas, jį galima gruntuoti ir/arba dažyti apdailos dažais.

Paskirtis: Sausų patalpų sienoms ir luboms.
Tinkamas pagrindas: Gipsinės plokštės; tinkuoti, betoniniai, lengvojo betono, plytiniai paviršiai gali būti glaistomi ištisai, taip pat tinka siūlėms ir plyšiams užtaisyti prieš gruntuojant paviršių.

Paviršiaus paruošimas: Paviršiaus paruošimas priklauso nuo konkretaus paviršiaus būklės ir jam keliamų reikalavimų. Pagrindas turi būti sausas, švarus, neriebaluotas ir neapdulkėjęs. Senus atšokusius dažus ir silpnai sukibusius paviršiaus sluoksnius nuvalykite iki tvirto pagrindo. Anksčiau dažytą paviršių nuplaukite drungnu arba šiltu vandeniu, stipriai užterštą paviršių nuvalykite valikliu „Cleaner“. Atšokusius arba silpnai su paviršiumi sukibusius senus tapetus pašalinkite. Kad sukibimas būtų geresnis, anksčiau blizgiais dažais dažytą paviršių pašiurkštinkite švitriniu popieriumi.

Glaistymas: Glaistas paruoštas naudoti. Glaistui ilgiau pastovėjus, patartina jį šiek tiek pamaišyti. Negalima į glaistą įmaišyti kitų rūšių glaisto ar sausųjų mišinių. Purkškite glaistą beoriu purkštuvu vienu ar keliais iki 5 mm storio sluoksniais; siūles ir plyšius sutvirtinkite popierine arba stiklo pluošto juosta. Prieš glaistant paviršių kitu sluoksniu, ankstesnis sluoksnis turi būti išdžiūvęs. Kad vėliau būtų lengviau šlifuoti, šviežią glaisto sluoksnį reikia kuo geriau išlyginti. Nuglaistytą paviršių šlifuokite smulkiagrūdžiu švitriniu popieriumi (Nr. 150–180). Nušlifavę paviršių, drėgna šluoste arba dulkių siurbliu pašalinkite nuo jo dulkes. Glaistant paviršių būtina laikytis saugos reikalavimų, naudoti respiratorių, akių arba veido apsaugos priemones ir gerai vėdinti patalpą.

 

Dalintis:
Lankava

LANKAVA puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu Privatumo politika.