Lankava
Lankava +370 610 42 222+370 610 42 222

Darbo dienomis 8:00 - 17:00Darbo dienomis 8:00 - 17:00

Lankava eprekyba@lankava.lteprekyba@lankava.lt

Įsimintinos
prekės

0
Statybinės medžiagos. Fasadiniai ir plytelių klijai. Plytelių klijai. Plytelių klijai grindims SAKRET FKL 25 kg

Plytelių klijai grindims SAKRET FKL 25 kg

SAKRET
Prekės kodas: 146960165

El. parduotuvėje

11.39€ / Vnt.

Parduotuvėje Alytuje

11.99€ / Vnt.

Neturime sandėlyje Teirautis dėl užsakymo termino

Pristatymas

  • LPexpress kurjeris (8.99€)
  • Venipak kurjeris (10.99€)
  • Prekių pristatymas Alytaus mieste (15.00€)

Atsiėmimas

  • Alytaus parduotuvė (0.00€)
  • Druskininkų filialas (0.00€)
  • Marijampolės filialas (0.00€)
  • Simno filialas (0.00€)
  • Daugų filialas (0.00€)

Pristatymas visoje lietuvoje

Saugus pristatymas

Patogus atsiėmimas

Pinigų grąžinimo garantija

Aprašymas

Klijai skirti vidutinių ir didelių matmenų visų rūšių keraminių, akmens masės, cementinių, klinkerinių plytelių, stiklo, natūralaus akmens (išskyrus šviesų marmurą) klijavimui vidutiniu ar storu sluoksniu ant įprasto ar besideformuojančio pagrindo viduje ir išorėje. 

Klijus galima naudoti nedidelių nelygumų išlyginimui (nuo 4 mm iki 20 mm) prieš plytelių klojimą.

Klijai tinkami naudoti intensyvaus pėsčiųjų judėjimo zonoms (biurams, mokykloms, prekybos centrams ir pan.), didelę apkrovą turinčioms atlaikyti pramoninėms grindims, garažams, terasoms, balkonams, laiptų pakopoms, šildomoms grindims, ant betoninių ir kitokių mineralinių paviršių, ant senų plytelių, akrilinių, kaučiukinių ir polimer-cementinių hidroizoliacinių mastikų, hidroizoliacinio audinio, taip pat ant konstrukcijų iš gipskartonio, medžio drožlių plokščių ir medinių paviršių.

Klijai yra elastingi (sukietėjusių klijų įlinkis nuo 2,5 iki 5 mm), pailgintos lipnumo trukmės (galima užtepus klijuoti iki 40 min), padidinto sukibimo stiprio, atsparūs vandeniui ir šalčiui, lengvai skleidžiasi ir pasiskirsto po plytele, leidžia klijų sluoksnyje formuoti nedidelius nuolydžius.

Dirbant su šiais klijais pagrindas turi būti sausas, tvirtas, be trūkių. Netvirtos, atsilupančios paviršiaus dalys, taip pat dulkės, purvas, tepalo, dažų likučiai ir kiti, sukibimą su pagrindu mažinantys nešvarumai, turi būti pašalinti. Labai lygius paviršius būtina suraižyti. Pagrindą gruntuoti vienu iš siūlomų SAKRET gruntų. Sausąjį mišinį supilti į indą su švariu vandeniu ir išmaišyti iki susidarys vienalytė masė, be sušokusių mišinio gabalėlių. Po 3 min. brandinimo dar kartą permaišyti. Vienu kartu klijais padenkite pagrindo plotą, kurį išklijuosite plytelėmis per 40 minučių. Deformacines siūles klijais užpildyti negalima.

Kiekis: 25 kg.

Dalintis:
Lankava

LANKAVA puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu Privatumo politika.