Lankava
Lankava +370 610 42 222+370 610 42 222

Darbo dienomis 8:00 - 17:00Darbo dienomis 8:00 - 17:00

Lankava eprekyba@lankava.lteprekyba@lankava.lt

Įsimintinos
prekės

0
Dažai. Medienos apsaugos ir dekoravimo priemonės. Aliejus medienai. Sėmenų aliejus Paint ECO 1l

Sėmenų aliejus Paint ECO 1l

Prekės kodas: 111110380

El. parduotuvėje

11.58€ / Vnt.

Parduotuvėje Alytuje

12.19€ / Vnt.

Turime sandėlyje

Pristatymas

  • LPexpress kurjeris 1-3 d.d. (3.99€)
  • Venipak kurjeris 1-3 d.d. (4.49€)
  • Prekių pristatymas Alytaus mieste 1-3 d.d. (15.00€)

Atsiėmimas

  • Alytaus parduotuvė 1-3 d.d. (0.00€)
  • Druskininkų filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Marijampolės filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Simno filialas 3-5 d.d. (0.00€)
  • Daugų filialas 3-5 d.d. (0.00€)

Pristatymas visoje lietuvoje

Saugus pristatymas

Patogus atsiėmimas

Pinigų grąžinimo garantija

Aprašymas

Virintas sėmenų aliejus

Virintas sėmenų aliejus yra klasikinė ir natūrali apsauginė medienos danga, gaminama iš šalto spaudimo aliejaus, pakaitinto naudojant pažangiąsias technologijas, be cheminių komponentų ir LOJ. Aliejus yra skirtas paryškinti natūralią medžio struktūrą ir padidinti jo atsparumą vandens dėmėms, įbrėžimams ir deformavimuisi. Technologija leidžia apsaugoti medį vienu sluoksniu.

Paskirtis: Tinka visų tipų mediniams patalpų vidaus paviršiams (sienoms, luboms, turėklams ir pan.), restauracijai (durų, laiptų, palangių ir pan.) ir vaikų žaislams. 

Reikalavimai paviršiui:  Jei paviršius yra dengtas cheminiais produktais, prieš naudojant PAINT ECO turi būti pašalinta originali danga. Medis turi būti švarus, sausas, be dervų likučių bei dulkių. Ļtrūkimai ir defektai turi būti užpildyti prieš naudojant produktą.

Sąnaudos: 
Neapdorota pjauta mediena ≈ 4-7 kv.m./1 L
Obliuota mediena ≈ 12-15  kv.m. /1 L
Kietmedis ≈ 36 kv.m. /1 L

Nurodyti naudojimo būdai yra tik orientacijai. Rezultatai priklauso nuo medžio tipo ir jo paruošimo būdo. Visada rekomenduojama atlikti bandymą, siekiant tiksliai apskaičiuoti sąnaudas.

Dengimas: Virintą sėmenų aliejų galima lengvai tepti teptuku, voluoti voleliu arba purkšti. Nedenkite saulės įšildyto paviršiaus ir gerai išmaišykite prieš naudodami. Įtrinkite sėmenų aliejų į paviršių ir leiskite jam įsigerti. Po 20 – 30 minučių, priklausomai nuo įvairių tipų medienos įsigėrimo, pašalinkite perteklinį aliejų švariu, sausu audiniu ar popieriniais rankšluosčiais.

Rekomenduojama dengti dienos vidutinei temperatūrai esant +10C0 - +25C0. Žemesnės temperatūros, drėgnas medis ir didelis aplinkos drėgnumas prailgina džiūvimo laiką. Geriausius rezultatus pasieksite padengę medį 1-2 plonais sluoksniais, palikdami kiekvieną sluoksnį išdžiūti 24 val. PAINT ECO padengtas paviršius gali būti prižiūrimas ir atkuriamas bet kuriuo PAINT ECO produktu.

Įrankių valymas: Įrankiai gali būti valomi natūraliu terpentinu arba šiltu, muiluotu vandeniu.

DĖMESIO! Aliejuje išmirkytos medžiagos gali užsidegti savaime! Iš karto po naudojimo, popieriniai rankšluosčiai sudeginkite arba išmirkykite vandenyje ir išmeskite.  Atiduokite pakuotes perdirbimui arba išmeskite kaip buitines atliekas. Originali, neatidaryta pakuotė gali būti laikoma 3 metus nuo pagaminimo datos. Nepanaudotą produktą laikykite uždarytoje pakuotėje.

Gamintojas: „LINUM COLOR” LTD. Latvija

Dalintis:
Lankava

LANKAVA puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu Privatumo politika.