Lankava
Lankava +370 610 42 222+370 610 42 222

Darbo dienomis 8:00 - 17:00Darbo dienomis 8:00 - 17:00

Lankava eprekyba@lankava.lteprekyba@lankava.lt

Įsimintinos
prekės

0
Statybinės medžiagos. Dekoratyviniai tinkai. Dekoratyvinis tinkas PRO. Akrilinis struktūrinis tinkas PRO REIBER lietutis 2 mm 25 kg

Akrilinis struktūrinis tinkas PRO REIBER lietutis 2 mm 25 kg

Pro Colore
Prekės kodas: 121180253
40.25€ / Vnt.
Neturime sandėlyje Teirautis dėl užsakymo termino

Pristatymas

  • LPexpress kurjeris (8.99€)
  • Venipak kurjeris (10.99€)
  • Prekių pristatymas Alytaus mieste (15.00€)

Atsiėmimas

  • Alytaus parduotuvė (0.00€)
  • Druskininkų filialas (0.00€)
  • Marijampolės filialas (0.00€)
  • Simno filialas (0.00€)
  • Daugų filialas (0.00€)

Pristatymas visoje lietuvoje

Saugus pristatymas

Patogus atsiėmimas

Pinigų grąžinimo garantija

Aprašymas

Akrilinis struktūrinis (dekoratyvinis) tinkas PRO.REIBER

Geriausiai tinka putų polistirolu šiltintų fasadų tinkavimui. Paruoštas naudojimui, akrilinis su silikoniniais priedais. „Lietutis“.

Naudojimo sritis: tinkuotų, betoninių, silikatinių blokelių, gipso kartono, plytų mūro ir kitų mineralinių paviršių struktūriniam tinkavimui. Geriausiai tinka putų polistirolu šiltintų fasadų tinkavimui. Lauko ir vidaus darbams.

Savybės: paruoštas naudojimui, gerai sukimbantis su paviršiumi, dėl panaudoto sintetinio armavimo pluošto pasižymi plastiškumu, lengvai tepamas ir išlyginamas, nestipraus, specifinio kvapo, atsparus atmosferos veiksnių poveikiui, tonuojamas. Tinko gamyboje panaudoti silikoniniai priedai sumažina nešvarumų prilipimą ir vandens įgeriamumą į tinkuotą paviršių.

Paviršiaus paruošimas: pagrindas turi būti tvirtas (netrupėti), sausas ir švarus. Prikibimą mažinančias medžiagas – tepalus, riebalus, dulkes, skiedinio likučius, senus besilupančius dažus, kreidinius paviršius nuvalykite. Silpnus ir porėtus paviršius pirmiausia gruntuoti PRO SILSIL gruntu, po to sukibimą su paviršiumi padidinančiu gruntu PRO UNIVERSAL GRUND, tvirtus paviršius iš karto gruntuoti sukibimą su paviršiumi padidinančiu gruntu PRO UNIVERSAL GRUND (jei dekoravimo tinkas tonuojamas, gruntą taip pat rekomenduojama tonuoti dekoravimo tinkui atitinkama spalva).

Tinkavimas: prieš naudojimą struktūrinį tinką gerai išmaišyti. Struktūrinį tinką tepti rankiniu būdu (metaline mentele) ir išlyginti plastikine mentele formuojant norimą raštą („lietutį“ – vertikaliais, „kirvarpą“ – sukamaisiais judesiais).

Sąnaudos: priklausomai nuo frakcijos dydžio 1,5mm – 1,6-2,1kg/m²; 2,0mm – 2,7-3,2kg/m²; 2,5mm – 3,2-3,5kg/m²; 3,0mm – 3,5-4,0kg/m².

Džiūvimo trukmė: esant +20°C temperatūrai ir santykiniam oro drėgnumui 65%: ~24 val.

Spalva: balta, galimi įvairūs atspalviai.

Paruoštas naudojimui akrilinis struktūrinis tinkas su silikoniniais priedais, gerai sukimbantis su paviršiumi, plastiškas (lengvai tepamas ir išlyginamas), atsparus atmosferos poveikiui. Tinko gamyboje panaudoti silikoniniai priedai sumažina nešvarumų prilipimą ir vandens įgeriamumą prie tinko paviršiaus.
Paskirtis: tinkuotų, betoninių, gipso kartono ir kitų mineralinių paviršių dekoratyviniam tinkavimui pastatų viduje ir išorėje.
Grūdelių dydis: 2 mm
Sąnaudos: priklausomai nuo pasirinktos frakcijos dydžio, t.y 1,5 mm – 1,6-2,1kg/m²; 2mm – 2,7-3,2kg/m²; 2,5mm – 3,2-3,5kg/m²; 3mm – 3,5-4,0kg/m².
Pakuotės: kibirai po 25 kg

Dalintis:
Lankava

LANKAVA puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu Privatumo politika.